Select Page

Hi Ik ben Mariëlle

Career Coach & Consultant for the Crazy Ones. Conscious Creator. Chick on a Mission. Rebel with a Cause. Inner Explorer. Feminine leadership advocate. Human Design Guide. Projector. Wereldvrouw.

Met een frisse blik, vragen die je tot nadenken zetten en een ongebreideld enthousiasme help ik jou je eigen creatieve carrière pad te ontwikkelen en je leiderschapsrol te pakken in je bedrijf. Zodat jij het werk en leven gaat creëeren waar jij naar verlangt: met vrijheid, vervulling en plezier.

Ik woon momenteel in Sydney, maar werk met klanten over de hele wereld als online consultant & coach. Ik vind het geweldig dat het internet dit mogelijk maakt. Helemaal in deze tijd waarin we onze hang van vrijheid, onafhankelijkheid en avontuur soms even op een andere manier moeten aanwakkeren en invullen.

Welkom bij Be Booming!

Carrière Coaching voor voor gedreven vrouwelijke ondernemers & nieuwe leiders met een grote droom en diepe missie.

Wat kan ik voor je betekenen?

Je hebt een mooi bedrijf en bent trots op wat je tot nu toe hebt neergezet. Maar toch… Ergens wringt het. Je werkt keihard, maar bent nog niet waar je wilt zijn. Je hebt enorme kennis en expertise maar de markt ziet je nog niet zo (soms heb je het gevoel dat je links en rechts wordt ingehaald door de newbies in jouw industrie). Je klanten zijn lief maar betalen je (nog) niet wat je waard bent. Je bent persoonlijk en professioneel enorm gegroeid de afgelopen jaren, maar dat heb je nog niet helemaal durven laten zien. Je twijfelt al een tijdje of je nog wel op de goede weg zit. Eigenlijk wil je meer oemph en ballen in je bedrijf. Wil je je weer zo voelen zoals toen je net begon: vol verlangen, vuur en de zin om de wereld te veroveren!

Als je heel eerlijk bent: Je bent je business (en je klanten) ontgroeit en weet dat er veel meer inzit dan je nu laat zien.

Tijd om daar verandering in te brengen!

3 maanden exclusieve coaching voor jou

In 3 maanden samenwerken, voel jij je de leider in je eigen bedrijf.

Je weet beter wat je te doen staat, waarvoor je het doet, wat je te brengen hebt en met wie je het liefste samenwerkt.

We kijken samen naar wat je los mag laten, waar je grootste energielekken zitten en hoe je je bedrijf zo kunt inrichten, dat het helemaal bij je past.

Je leert je krachtiger te positioneren en weet wat je grootste ‘gifts’ zijn.

Je hebt (nieuwe) richting en purpose, voelt je vol vertrouwen en hebt weer plezier in je werk (waardoor je makkelijker zichtbaar bent en met liefde je aanbod deelt).

Je hebt bovendien (hele leuke!) dingen gedaan die je eerder niet durfde en weet nu zeker dat je grotere ballen hebt, dan je dacht.

Als dit voelt als een jeehaaaa, let’s gooooooo!,

nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Mijn achtergrond

Met 10 jaar ervaring als recruitment consultant en accountmanager voor interim professionals (in HR en marketing) voor een internationaal beursgenoteerd bedrijf, weet ik als geen ander hoe ik je verder kan helpen op jouw carrière pad. Of dat nou betekent dat je groter wilt gaan spelen, de go-to expert in de markt wilt worden of een complete carrière switch wilt maken; it’s up to you!

Ik heb een neus voor talent en kan precies zien what makes you stand out in the crowd. Met een unieke mix van waarderend onderzoeken (Appreciative Inquiry) en Human Design/ Gene Keys help ik je een werkomgeving te creëren die helemaal bij je past, gevuld met purpose, playtime en positieve energie. Samen geven we (nieuwe) richting aan je business, ontdekken we waar je nog meer jouw rol kunt pakken en leg jij een stevige basis voor duurzame groei in je bedrijf.

Ik heb een fascinatie voor ‘hoe mensen werken’.

Ik heb een Masters Degree in Cultuur, Organisatie & Management met een specialisatie in Appreciative Inquiry: een Change Management filosofie gebaseerd op waarderend onderzoeken en positieve psychologie. Ik gebruik nog steeds de principes hiervan in mijn coaching: kijken naar wat WEL werkt, wat LEVEN geeft, waar je GOED in bent en dat verder uitbouwen (inplaats van vooral kijken naar wat er allemaal mis is en niet werkt).

Andere tools die voor mij onmisbaar zijn geworden in mijn werk met klanten zijn Human Design & Gene Keys. Je kunt deze zien als een persoonlijkheidstest on steroids. Ik wilde dat ik dit vele jaren geleden al was tegengekomen, dan had ik veel eerder geweten dat ik op een heel andere manier werk en leer, wat mijn grootste talent en zone of genius is en hoe ik me in de wereld beweeg. Dan had ik ook geweten dat de corporate cultuur helemaal niet bij mij past (en had ik wellicht een burnout voorkomen). Het positieve is, dat ik alle kennis en (levens)ervaring die ik heb opgedaan nu gebruik in mijn eigen bedrijf en hier heel graag mijn klanten hiermee help. Dat is natuurlijk waar het creëren van je eigen carrière pad over gaat! Je business en leven inrichten zoals jij dat wilt – onder jouw (voor)waarden – met werk dat helemaal bij je past.

Sinds 2015 ben ik in de online business community te vinden en heb ik samengewerkt en geleerd van de beste (conventionele & onconventionele) coaches en course creators in de wereld op het gebied van online programma’s maken, (innerlijk) leiderschap, transformational coaching, business, branding, (high end) sales, marketing en money mindset. Zoals: Simone Levie, Nicole Offenberg, Marie Forleo, Denise Duffield-Thomas, Danielle LaPorte, Katrina Ruth, Bushra Azhar en Human Design specialisten zoals Erin Claire jones, Sam Zagar en Karen Curry Parker. To name a few.